Veilig doorwerken

Om uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen nemen we de nodige maatregelen. Nu de coronamaatregelen zijn verscherpt, dragen onze medewerkers een mondkapje bij werk achter de voordeur en houden ze 1,5 meter afstand. Denk hierbij aan het vervangen van watermeters, het repareren van aansluitingen en het inspecteren van drinkwaterinstallaties. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. We volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Veilig werken doen we samen

Vooraf vragen wij of er bij u thuis mensen verkouden zijn, griep hebben of in thuisquarantaine zitten. Ook vragen we om de de plek waar wij werken goed bereikbaar te maken en schoon te houden. Onze medewerkers blijven thuis als ze zelf verkouden zijn, griep hebben of iemand in hun huishouden ziek is.

Wij werken volgens het protocol Samen veilig doorwerken. Het protocol volgt de richtlijnen van het RIVM.  Wij vragen u vriendelijk om hier ook rekening mee te houden.

Zo werken wij veilig

  • Onze medewerker desinfecteert zijn handen en draagt een mondkapje.
  • Heeft iemand in uw huishouden last van griepklachten? Dan maken we een nieuwe afspraak.
  • We houden ten minste 1,5 meter afstand. We schudden geen handen.
  • Onze medewerker verricht de werkzaamheden altijd op minimaal 1,5 meter afstand van u en uw huisgenoten.
  • Ga tijdens de werkzaamheden samen met uw huisgenoten naar een andere ruimte.

Afspraak verzetten

Ontvangt u op dit moment liever geen bezoek aan huis? Of behoort één van uw huisgenoten tot de risicogroep? Dan kunt u de afspraak afzeggen. Bel tijdens kantooruren onze klantenservice T 0592 – 854 550.

Heeft u een afspraak ontvangen voor het vervangen van uw watermeter en komt het niet uit? Geen probleem. Hier kunt u een nieuwe afspraak maken.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.