Informatiebijeenkomst

Begin 2021 verwacht WMD te starten met de bouw van een nieuw drinkwaterproductiebedrijf aan de Altingerweg in Beilen. Voor omwonenden en belangstellenden organiseren we op donderdag 27 augustus een informatiebijeenkomst.

Aanmelden

Wij volgen de actuele coronarichtlijnen. In de zaal kunnen we maximaal 50 personen ontvangen. Bent u van plan om te komen? Dan kunt u zich aanmelden via directiesecretariaat@wmd.nl. U kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen in Wilhelmina Zalencentrum in Beilen. Het programma begint om 19.15 uur en duurt ongeveer een uur.

Programma

De gemeente Midden-Drenthe verwacht dat het gewijzigde bestemmingsplan en de bouwvergunning 1 tot 2 weken voor de bijeenkomst ter inzage wordt gelegd. U kunt deze avond gebruiken om vragen te stellen en informatie te krijgen over de plannen om zo uw mening te vormen.

We kijken terug naar de bijeenkomst van 3 oktober 2019 en de aanpassingen die daarna zijn doorgevoerd. We brengen u op de hoogte van het archeologisch onderzoek. En we informeren u over de mogelijke hinder tijdens de bouw.

Impressie van het nieuwe gebouw

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.