Naar inhoud

Werkzaamheden in Kruidhaars (bij Sleen)

Homepage
Eind juni en begin juli voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in Kruidhaars. Tijdens deze werkzaamheden kunnen klanten lagere druk ervaren en ook kan het water bruin van kleur zijn.
Kruidhaars

Werk aan de waterleiding in Ruinen

Homepage
Van eind juni tot begin oktober vervangt WMD 2 kilometer waterleiding in Ruinen. Tegelijkertijd vervangt netwerkbeheerder Rendo de gasleiding op twee plekken. Daarmee hoeft de straat maar één keer te worden opengebroken.
waterleiding

Werkzaamheden in Kruidhaars (bij Sleen)

Homepage
Op woensdag 5 en donderdag 6 juni voert Enexis werkzaamheden uit aan de elektriciteitsaansluiting van onze drinkwaterfabriek in Kruidhaars. Vanwege die werkzaamheden is het mogelijk dat er tijdelijk geen water uit de kraan komt.
Werkzaamheden

Breuk waterleiding Emmen

Homepage
In het centrum van Emmen is zondagavond 26 mei een breuk ontstaan in een waterleiding. In dit nieuwsbericht lees je de actuele stand van zaken.
Werk aan de waterleiding

Werkzaamheden in Ruinerwold

Homepage
Van 27 mei tot en met 29 mei voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in Ruinerwold. Klanten merken daarvan weinig tot niets.
Ruinerwold

Werkzaamheden in Kruidhaars

Homepage
Van 29 april tot en met 1 mei voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in het Kruidhaars bij Sleen. Klanten merken daarvan weinig tot niets.
Kruidhaars

Werkzaamheden in Emmen

Homepage
Van 22 tot en met 24 april voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in het Valtherbos in Emmen. Klanten merken daarvan weinig tot niets.
Valtherbos

Werkzaamheden in Emmen

Homepage
Van 15 tot en met 17 april en van 22 tot en met 24 april voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in het Valtherbos in Emmen. Klanten merken daarvan weinig tot niets.
Valtherbos

Werkzaamheden in Hoogeveen

Homepage
Van 2 tot en met 4 april voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in Hoogeveen. Klanten merken daarvan weinig tot niets.
Hoogeveen

Werkzaamheden in Annen

Homepage
Van 18 tot en met 20 maart voeren wij werkzaamheden uit aan onze drinkwaterfabriek in Annen. Klanten merken daarvan weinig tot niets.
Annen