Naar inhoud

Openbare watertappunten zijn weer open

Homepage
Ze zijn weer open en te gebruiken: onze openbare drinkwatertappunten. Of het nu in de winkelstraat, bij het sportpark of op het dorpsplein is, iedere voorbijganger kan een flesje of bidon vullen met Drents drinkwater. Vers uit het waterleidingnet! Meer weten over onze tappunten? Lees meteen verder.
Flesje vullen bij tappunt WMD

Openbare tappunten sluiten voor de winter

Homepage
In de week van 5 december sluit WMD alle openbare buitentappunten in Drenthe. Dit doen we om ze te beschermen tegen vorst. In de week van 20 maart verwachten we de tappunten weer open te zetten.

Overzicht openbare tappunten

Ruinen is tweede tappunt rijker

Homepage
Afgelopen vrijdag opende WMD-directeur Leo Hendriks samen met wethouder Turksma van gemeente De Wolden een WMD drinkwatertappunt op de Brink in Ruinen. Eerder werd er al een drinkwatertappunt geplaatst bij IKC 't Oelebrod in het Drentse dorpje. De tappunten zijn een initiatief van de SER, de Stichting Evenemententerrein Ruinen.
Tappunt Ruinen

Nieuw tappunt voor Health Hub Roden

Homepage
Hij hangt! Health Hub Roden tapt vanaf nu vers Drents drinkwater uit de nieuwe WMD binnentap. Studenten, docenten en ondernemers kunnen hun flesje of bidon hier makkelijk vullen. En het is meteen een hit, het tappunt wordt direct flink gebruikt.

Nieuwe kaart openbare tappunten WMD

Homepage
Bij een drinkwatertappunt van WMD vul je je flesje altijd gratis met vers Drents drinkwater. Benieuwd waar je al deze openbare tappunten vindt? In onze vernieuwde kaart vind je alle drinkwatertappunten in 1 handig overzicht.
Flesje vullen bij tappunt WMD

Nieuw tappunt op Koopmansplein in Assen

Homepage
Een nieuw plein, een nieuw tappunt! Op het Koopmansplein in Assen staat het nieuwste WMD watertappunt. Ook in het centrum van onze hoofdstad tap je vanaf nu dus lekker vers Drents drinkwater.

Nieuw buitentappunt bij IKC De Horst

Homepage
Op het plein van IKC De Horst in De Wijk is afgelopen woensdag een gloednieuwe WMD watertap geopend. Met dit tappunt kunnen kinderen van de nabijgelegen basisschool hun flesjes vullen tijdens schooltijd. Het plein waar de tap staat is daarnaast een multifunctionele en veel bezochte plek in het Drentse dorp. Het plein is de laatste jaren opgeknapt en onder andere uitgebreid met een pluktuin.

De opening in beeld