WMD Watertap

Met de WMD watertap kunt u met één druk op de knop overal gratis Drents drinkwater tappen. Of het nu in de winkelstraat, bij het sportpark of op het dorpsplein is, iedere voorbijganger kan een flesje of bidon vullen met Drents drinkwater. Vers uit het waterleidingnet!

Gezond, duurzaam én gastvrij

De WMD watertap levert een bijdrage aan een schoner milieu en biedt een gezond alternatief.

  • Drents drinkwater is een 100% natuurproduct met 0,0 calorieën.
  • De watertap stimuleert hergebruik en helpt de uitstoot van CO2 en de afvalberg van plastic flesjes te verminderen.
  • Een gastvrije service voor bezoekers, fietsers of wandelaars die hun bidon of flesje gratis met Drents drinkwater kunnen vullen.

Samenwerken

De WMD watertap is bijna overal te plaatsen, zolang het maar een openbare ruimte is en er een drinkwaterleiding in de buurt ligt. En liefst waar veel mensen langs komen.

Wij vinden het belangrijk dat Drents drinkwater eenvoudig en overal beschikbaar is. Daarom werken we samen met de Drentse gemeenten.

Interesse?

WMD levert de watertap tegen kostprijs, inclusief onderhoud. We controleren regelmatig de waterkwaliteit en verhelpen eventuele storingen. Zo zorgen we ervoor dat de watervoorziening van de watertap optimaal blijft.

Door het sterke stalen ontwerp is de WMD watertap veilig en onderhoudsvriendelijk. De watertap loopt na gebruik leeg. Zo blijft het drinkwater vers.

Interesse? Neem contact op en stuur een e-mail naar tappunt@wmd.nl

 

Watertappunten

 

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.