0592 854 550

WMD Watertap

Met de WMD watertap kunt u met één druk op de knop overal gratis Drents drinkwater tappen. Of het nu in de winkelstraat, bij het sportpark of op het dorpsplein is, iedere voorbijganger kan een flesje of bidon vullen met Drents drinkwater. Vers uit het waterleidingnet!

Gezond, duurzaam én gastvrij

De WMD watertap levert een bijdrage aan een schoner milieu en biedt een gezond alternatief.

  • Drents drinkwater is een 100% natuurproduct met 0,0 calorieën.
  • De watertap stimuleert hergebruik en helpt de uitstoot van CO2 en de afvalberg van plastic flesjes te verminderen.
  • Een gastvrije service voor bezoekers, fietsers of wandelaars die hun bidon of flesje gratis met Drents drinkwater kunnen vullen.
WMD watertap

Bijna overal te plaatsen

WMD helpt u graag bij het plaatsen van een watertap bij u in de buurt. Een watertap kan overal in de openbare ruimte in ons gebied geplaatst worden, zolang er maar een waterleiding in de buurt is. En liefst waar veel mensen langs komen. Wij bepalen samen met de gemeente of de plek die u in gedachten heeft geschikt is.

Door het sterke stalen ontwerp is de WMD watertap veilig en onderhoudsvriendelijk. De watertap loopt na gebruik leeg. Zo blijft het drinkwater vers.

 

Een tappunt regelt u heel makkelijk

Lees de folder met meer informatie

Of neem contact op met WMD via tappunt@wmd.nl

WMD biedt de Watertap aan tegen kostprijs. De aansluiting op het leidingnet en het waterverbruik is een bijdrage van WMD. Zo delen we de kosten. Voorwaarde is wel dat de gemeente achter het plan staat.

Watertappunten

 

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.