Naar inhoud

Word jij lid van het online WMD panel?

Terug naar overzicht

20 februari 2023

WMD start een online klantenpanel. Samen met onderzoeksbureau Enigma Research werft WMD momenteel deelnemers voor een online panel. Dit panel gaan we enkele onderzoeken per jaar voorleggen. Het eerste onderzoek gaat over bewust omgaan met drinkwater.

Hoe zuinig ben jij met drinkwater?

Na een aantal jaar met een fysiek klantenpanel gewerkt te hebben, kiest WMD nu voor een online panel. Zo kunnen we meer mensen ondervragen en gericht onderzoek doen rondom bepaalde thema’s.

Het eerste onderzoek richt zich op ‘Bewust omgaan met water’. We gaan klanten vragen hoe ze met hun drinkwater omgaan. Iedereen die in de provincie Drenthe woont, 16 jaar of ouder is en beschikt over een e-mailadres, kan deelnemen aan het WMD panel. Panelleden krijgen via de e-mail een uitnodiging als er een online vragenlijst voor hen klaarstaat. ‚Äč

De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen en thema’s en worden uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Deelname aan een onderzoek van het WMD Panel is altijd volledig anoniem.

Wil je meedoen? Ga dan naar onderstaande link.

word hier lid van het wmd panel