0592 854 550

Werk aan de waterleiding in Borger

WMD start met de voorbereiding voor noodzakelijk werkzaamheden aan de waterleiding in de Hoofdstraat, Julianastraat, Westeresstraat, Harm Tiesingstraat en Koesteeg in Borger op 21 en 22 oktober. De gemeente werkt tegelijkertijd aan de riolering in de Julianastraat. Het verkeer kan hinder ondervinden van wegafzettingen. We doen ons best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Kans op lage waterdruk

Tijdens de werkzaamheden op 21 en 22 oktober is er kans op lagere waterdruk in Borger en Westdorp. Ook kan er even troebel water uit de kraan komen.

De bruine kleur komt door wervelende ijzerdeeltjes en is niet schadelijk voor uw gezondheid. Wel kan het vlekken in wasgoed veroorzaken. Controleer daarom de kleur van het water voor u de wasmachine aanzet.

Nachtwerk

Vijfliterflessen drinkwater

Om aan de leidingen te werken moeten we bij een aantal klanten het water afsluiten. Dat doen we in deze coronatijd ‘s avonds en ’s nachts.

Deze klanten krijgen een bericht met de datum en het tijdstip in de brievenbus. En we bezorgen 2 vijfliterflessen drinkwater bij de voordeur.

We adviseren om emmers of flessen te vullen voor huishoudelijk gebruik, zoals toilet en afwas.

Betrouwbaar drinkwater

We besteden veel zorg aan ons leidingnet. Juist in deze bijzondere tijd is voldoende drinkwater enorm belangrijk. Sommige werkzaamheden zijn noodzakelijk om betrouwbaar drinkwater te kunnen blijven garanderen. Daarom blijven we doorwerken aan het leidingnet.

Wij begrijpen dat, juist nu veel mensen thuiswerken, de werkzaamheden kunnen leiden tot overlast. We doen ons best om de hinder zo beperkt mogelijk te houden.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.