Kans op lage waterdruk

Met tussenstations voorziet WMD gebieden die verder van een drinkwaterproductiestation liggen van een goede waterdruk. Van 1 tot en met 5 februari werken we aan de tussenstations in Smilde en Pesse. Klanten in deze omgeving merken dit mogelijk aan een lagere waterdruk.

Werkzaamheden aan de tussenstations

De laatste jaren heeft WMD alle drinkwaterproductiestations van nieuwe hard- en software voorzien. Nu zijn de tussenstations aan de beurt. Op maandag 1 februari en dinsdag 2 februari vindt een update plaats in Smilde. Op woensdag 3 februari en donderdag 4 februari vindt de update plaats in Pesse. Op deze dagen kunt u tussen 7.00 en 19.00 uur een lagere waterdruk ervaren. Deze lagere waterdruk is vooral in de ochtend merkbaar.

Wat is een tussenstation?

Met tussenstations voorziet WMD gebieden die verder van een drinkwaterproductiestation liggen van een goede waterdruk. Dit doen we door ‘s nachts drinkwater op te slaan in deze tussenstations. Overdag komt dit water bij klanten in de omgeving thuis uit de kraan. Tijdens de werkzaamheden moeten we de pompen in het tussenstation stilleggen. Hierdoor heeft u kans op een lagere waterdruk.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.