0592 854 550

Vacatures

Een overzicht van de vacatures bij WMD Drinkwater.

Dag en nacht Drents drinkwater uit de kraan. Voor een half miljoen mensen de normaalste zaak van de wereld. Voor de medewerkers van WMD elke dag een uitdaging. Water is een puur natuurlijk en maatschappelijk zeer relevant product. Zonder water staat alles stil. Dat maakt werken met water buitengewoon boeiend. Wil jij meewerken?

Senior ontwerper/projectleider Procesautomatisering

Als senior ontwerper/projectleider stuur je multidisciplinaire projecten aan, waaraan je inhoudelijke kennis toevoegt vanuit je kennis op het gebied van procesautomatisering. Je ontwerpt, berekent en calculeert de besturing van de (drink)waterzuiveringen. Als senior projectleider begeleidt je de uitvoering van met name de grote projecten en ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat.

Teamleider Projecten Distributie

Ben jij de teamleider die voldoening haalt uit het coachen en motiveren van een team? Dan zoeken wij jou! Als één van de 4 teamleiders binnen de sector Distributie zorg jij dat jouw team Projecten Distributie optimaal functioneert en ieder teamlid met plezier aan het werk is. Het team Projecten Distributie is verantwoordelijk voor het ontwerp, aanleg, vervanging en wijziging van transportleidingen en hoofdleidingen.

 

Ontwerper/projectleider Procesautomatisering

Als ontwerper/projectleider procesautomatisering (PA) ontwerp, bereken en calculeer je de besturing van de (drink)waterzuiveringen. Als projectleider begeleid je de uitvoering van projecten en ben je verantwoordelijk voor de projectrapportages. Samen met 2 collega’s ben je verantwoordelijk voor alle beheersprocessen op het gebied van procesautomatisering.

Ontwerper/projectleider elektrotechniek

Als Ontwerper/projectleider elektrotechniek houd je je bezig met het ontwerpen, berekenen en calculeren van de elektrotechnische installaties van de (drink)waterzuiveringen.  Als projectleider stuur je monodisciplinaire projecten aan en ben je verantwoordelijk voor de oplevering van projecten met een optimaal financieel, technisch en kwalitatief resultaat. Je werkplek is in Assen maar je bent ook veel te vinden bij de projecten wanneer deze in uitvoering zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

Collega's aan het werk

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Om een goede indruk te krijgen laten we graag een paar van onze collega’s aan het woord.