0592 854 550

Vacatures

Een overzicht van de vacatures bij WMD Drinkwater.

Dag en nacht Drents drinkwater uit de kraan. Voor een half miljoen mensen de normaalste zaak van de wereld. Voor de medewerkers van WMD elke dag een uitdaging. Water is een puur natuurlijk en maatschappelijk zeer relevant product. Zonder water staat alles stil. Dat maakt werken met water buitengewoon boeiend. Wil jij meewerken?

HR adviseur

De HR adviseur die wij zoeken gaat zich in eerste instantie bezig houden met optimalisatie van de systemen en werkprocessen binnen HR en arbeidsmarktcommunicatie. Affiniteit met HR applicaties is een must.

32 – 40 uur per week.

Teamleider Exploitatie Distributie

Als fulltime teamleider Exploitatie Distributie geef je op een stimulerende manier leiding aan circa 20 ervaren monteurs en 2 leerling monteurs. Je zorgt voor het optimaal functioneren van dit team. Het team is verantwoordelijk voor het onderhoud en het snel en adequaat oplossen van alle technische problemen in het leidingnet en bij klanten.

Teamleider Projecten Distributie

Als fulltime teamleider Projecten Distributie geef je op een stimulerende en coachende manier leiding aan circa 14 medewerkers en zorg je voor het optimaal functioneren van dit team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor ontwerp en aanleg, vervanging en wijziging van transportleidingen en hoofdleidingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

Collega's aan het werk

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Om een goede indruk te krijgen laten we graag een paar van onze collega’s aan het woord.