0592 854 550

Vacatures

Een overzicht van de vacatures bij WMD Drinkwater.

Dag en nacht Drents drinkwater uit de kraan. Voor een half miljoen mensen de normaalste zaak van de wereld. Voor de medewerkers van WMD elke dag een uitdaging. Water is een puur natuurlijk en maatschappelijk zeer relevant product. Zonder water staat alles stil. Dat maakt werken met water buitengewoon boeiend. Wil jij meewerken?

Elektrotechnisch engineer/constructeur

Als elektrotechnisch engineer/constructeur werk je in een projectgroep mee aan het ontwerp van de installaties van de WMD. Je werkt elektrotechnische vraagstukken uit tot een uitvoerbaar ontwerp. Naast de voorbereiding ondersteun je vanuit jouw elektro kennis ook de uitvoering van de projecten.

De werving en selectie wordt verzorgd door Headhuntersteam.

Senior ontwerper/projectleider Procesautomatisering

Als senior ontwerper/projectleider stuur je multidisciplinaire projecten aan, waaraan je inhoudelijke kennis toevoegt vanuit je kennis op het gebied van procesautomatisering. Je ontwerpt, berekent en calculeert de besturing van de (drink)waterzuiveringen. Als senior projectleider begeleidt je de uitvoering van met name de grote projecten en ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat.

Teamleider bedrijfsvoering drinkwaterproductie

Het team is verantwoordelijk voor het bedienen van de productiemiddelen en het oplossen van storingen met als doel 24/7 een optimale levering van drinkwater aan onze klanten te realiseren. Het verrichten van wacht- en storingsdiensten volgens rooster is onderdeel van de functie. Je werkgebied is de provincie Drenthe.

Ontwerper/projectleider Procesautomatisering

Als ontwerper/projectleider procesautomatisering (PA) ontwerp, bereken en calculeer je de besturing van de (drink)waterzuiveringen. Als projectleider begeleid je de uitvoering van projecten en ben je verantwoordelijk voor de projectrapportages. Samen met 2 collega’s ben je verantwoordelijk voor alle beheersprocessen op het gebied van procesautomatisering.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

Collega's aan het werk

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Om een goede indruk te krijgen laten we graag een paar van onze collega’s aan het woord.