0592 854 550

Wat we doen

WMD Drinkwater

WMD werkt aan Drents drinkwater 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ons drinkwater wordt voor 100% bereid uit grondwater.

WMD zorgt voor veilig en betrouwbaar drinkwater. Nu en in de toekomst. Dat doen we op milieuvriendelijke wijze en in harmonie met onze omgeving.

Omdat we weten dat onze klanten daar blindelings op vertrouwen.

Lees meer over drinkwater

Drinkwater

WMD industriewater

WMD industriewater is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor grootschalige waterverbruikers. Dat betekent dat we verschillende kwaliteiten proceswater leveren.

We zuiveren afvalwater en passen hergebruik van water toe. Met oog voor innovatie en vooruit denken. WMD industriewater is de professionele partner voor complete ander waterdiensten op maat.

Kijk op wmdindustriewater.nl

 

WMD industriewater

WMD water en energie

WMD water en energie ontwikkelt en exploiteert energieconcepten. Het gebruik van warmte uit de bodem levert een bijdrage aan de nieuwe energievoorziening.

We investeren in mogelijkheden om thermische energie uit drinkwater te gebruiken. Water kan energie vasthouden of dienen als transportmiddel.

WMD water en energie is specialist in warmtenetten en bodemenergiesystemen. Partner voor bedrijven en overheden om invulling te geven aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Lees verder op wmdenergie.nl

WMD water en energie

Onderzoek en innovatie

In verschillende onderzoeksprojecten zoeken we naar technologieën die er voor zorgen dat u in de toekomst ook kunt vertrouwen op voldoende drinkwater van goede kwaliteit.

Bij het opzetten en uitvoeren van verschillende onderzoeken werkt WMD nauw samen met WLN. Het centrum voor watertechnologie en waterkwaliteit in Noord-Nederland.

Daarnaast controleert WLN de kwaliteit van ons drink- en industriewater.

Lees verder op wln.nl

Laboratorium WLN

Samenwerken in de waterketen

Mede door de klimaatsverandering moeten we in Nederland anders omgaan met water en waterbeheer. WMD werkt samen met gemeenten, waterschappen en waterbedrijven in de waterketen.

De drinkwatervoorziening, riolering en afvalwaterzuivering stemmen we beter op elkaar af en taken voeren we samen uit.

WMD participeert in Waterketen Noord-Nederland en Waterketen Vechtstromen.

Lees meer

Waterketen

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.