0592 854 550

Tappunt voor binnen

WMD heeft nu ook een tappunt voor binnen. Een eenvoudig maar zeer aantrekkelijk tappunt voor scholen, bedrijven, sportkantines en openbare gebouwen. Met de watertap van WMD maakt u water drinken leuk en makkelijk. Een gastvrije service voor leerlingen, medewerkers en bezoekers die hun flesje of bidon gratis kunnen vullen.

Drents drinkwater

Hygiënisch, snel en gemakkelijk een beker of drinkflesje vullen met heerlijk Drents drinkwater. Leerlingen, medewerkers en bezoekers hoeven niet meer naar het toilet om hun flesje te vullen.

Door geen extra koeling of bubbels toe te voegen, houden we de drempel laag. En het water zoals het uit de kraan komt, is al van uitstekende kwaliteit. Heerlijk om zo uit de tap te drinken.

Duurzaam

Drents drinkwater is duurzaam. Er is geen  verpakkingsmateriaal of transport over de weg nodig.

Hergebruik

De watertap stimuleert hergebruik en helpt de uitstoot van CO2 en de afvalberg van plastic flesjes te verminderen.

Gezond

Drents drinkwater is een goedkoop en gezond alternatief voor frisdrank of vruchtensap. Een natuurlijk streekproduct!

Stoer ontwerp

Leerlingen van een middelbare school bedachten het ontwerp. Daarbij lieten zij zich inspireren door een blikje frisdrank.

Maatschappelijk geproduceerd
Een arbeidsontwikkelbedrijf nam de binnentap in productie. Dit is een bedrijf dat als doel heeft om mensen naar de reguliere arbeidsmarkt te begeleiden.

Contact

De watertap is gebruiksvriendelijk, kent weinig onderhoud en is makkelijk aan te sluiten. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de watertappunten? Stuur dan een e-mail naar tappunt@wmd.nl. We nemen contact met u op over de mogelijkheden.

 

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.