WMD binnentap

WMD heeft nu ook een tappunt voor binnen. Een eenvoudig maar zeer aantrekkelijk tappunt voor scholen, bedrijven, sportkantines en openbare gebouwen. Met de WMD binnentap maakt u water drinken leuk en makkelijk. Een binnenwatertappunt sluit aan bij de doelstellingen van De Gezonde Schoolkantine, een plek waar jongeren makkelijk gezondere keuzes maken. Dat betekent ook kiezen voor water van de tap in plaats van frisdrank.

Drents drinkwater

Een gastvrije service voor leerlingen, medewerkers en bezoekers. Ze kunnen hygiënisch, snel en gemakkelijk een beker of drinkflesje vullen met heerlijk Drents drinkwater.

Door geen extra koeling of bubbels toe te voegen, houden we de drempel laag. En het water zoals het uit de kraan komt, is al van uitstekende kwaliteit. Heerlijk om zo uit de tap te drinken.

Duurzaam

Drents drinkwater is duurzaam. Er is geen  verpakkingsmateriaal of transport over de weg nodig.

Hergebruik

De watertap stimuleert hergebruik en helpt de uitstoot van CO2 en de afvalberg van plastic flesjes te verminderen.

Gezond

Drents drinkwater is een goedkoop en gezond alternatief voor frisdrank of vruchtensap. Een natuurlijk streekproduct!

Stoer ontwerp

Leerlingen van een middelbare school bedachten het ontwerp. Daarbij lieten zij zich inspireren door een blikje frisdrank.

Maatschappelijk geproduceerd
Een arbeidsontwikkelbedrijf nam de binnentap in productie. Dit is een bedrijf dat als doel heeft om mensen naar de reguliere arbeidsmarkt te begeleiden.

Wilt u ook een WMD binnentap?

De watertap is gebruiksvriendelijk, kent weinig onderhoud en is makkelijk aan te sluiten. De WMD binnentap kost € 450,00 exclusief btw. De watertap en achterplaat komen in een fris standaardontwerp. Een eigen ontwerp is mogelijk. Lees meer in onze flyer.

Installatie
Voor de installatie heeft u een vlakke wand nodig met aan- en afvoer van water. De kosten voor de aanleg zijn voor uw eigen rekening. We raden aan om dit door een erkende installateur te laten doen. Lees meer in de handleiding.

Ja, ik wil ook een tappunt!
Stuur dan een e-mail naar tappunt@wmd.nl.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.