WMD opent 20ste tappunt

Hij staat! Het 20ste openbare watertappunt van WMD is een feit. Het nieuwste exemplaar staat in het Anne Frank Park in Assen. Het tappunt wordt later vandaag netjes weggewerkt. Vanaf 1 april gaan alle watertappunten weer open en geniet je in de buitenlucht van ons lekkere Drentse drinkwater.

Tappunten van WMD

Met de WMD watertap kun je met één druk op de knop overal gratis Drents drinkwater tappen. Of het nu in de winkelstraat, bij het sportpark of op het dorpsplein is, iedere voorbijganger kan een flesje of bidon vullen met Drents drinkwater. Vers uit het waterleidingnet!

Meer nieuwe tappunten

WMD plaatst op 3 nieuwe plekken in Drenthe watertappunten: in Klazienaveen, bij gevangenismuseum Veenhuizen en op het terrein van Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Het water van de tappunten is veilig en de kraan stopt automatisch.

Vanaf 1 april stroomt er uit alle tappunten weer water

Binnentappunten met subsidie

Met de WMD binnentap wordt water drinken op school leuk en makkelijk. Om het drinken van water op school te stimuleren, kunnen honderden scholen 75% van de kosten van een watertappunt vergoed krijgen met de subsidie Watertappunten.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.