WMD deelt tonnen uit

Sommige klanten konden hun ogen niet geloven. WMD geeft 10 keer een ton weg? En toch was het zo! Iedereen die de meterstand vóór 31 december doorgaf, maakte kans op een ton. Een regenton. De eerste ton werd uitgedeeld aan een dolenthousiaste Gea.

Meteropnamecampagne

Begin december viel de meterkaart op de (digitale) deurmat. Daarin vroegen we u om de meterstand door te geven. Op basis van de stand en het berekende watergebruik van 2020 maken wij de jaarafrekening op. Ook ontvangt u hierdoor het goede voorschot voor 2021. De 10 winnaars van de ton kunnen volgend jaar extra goedkoop uit zijn. Een regenton is een van de vele manieren om slim te besparen.

Besparen met een ton

De actie leverde veel meteropnames én leuke reacties op. ‘Schenk die ton maar aan mensen die het echt nodig hebben. De 100.000 euro gun ik graag aan iemand anders’, vonden we de allerleukste. Na loting vielen 10 gelukkige klanten in de prijzen. Zij gaan het nieuwe jaar extra duurzaam in. Gea was 1 van de gelukkige winnaars die een bezoekje kreeg van vatenhandelaar Jakob Slaaf.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.