0592 854 550

Werk aan de waterleiding in Roden

De gemeente Noordenveld start met de aanleg van het Hoogwaardig Openbaar Vervoercentrum (HOV) op de Leeksterweg en de Touwslager in Roden. De busroute en het busstation worden aangepast om de bus zoveel mogelijk voorrang te geven. Daarom is het noodzakelijk om de hoofdwaterleiding aan te passen. Aannemer Baas begint op maandag 22 juni 2020  met de werkzaamheden. Het werk duurt ongeveer 5 weken.

Informatie

Om aan de leidingen te werken moeten we minimaal één keer het water afsluiten. Dat doen we in deze coronatijd ‘s avonds na 21.30 uur en ’s nachts. De onderbreking duurt maximaal 6 uur of zoveel korter als mogelijk.

Onze klanten krijgen 2 dagen van tevoren een bericht met de datum en het tijdstip in de brievenbus. En we bezorgen 2 vijfliterflessen drinkwater bij de voordeur.  We adviseren om emmers of flessen te vullen voor huishoudelijk gebruik, zoals toilet en afwas.

Waar moet u rekening mee houden?

Tijdens werk aan de waterleiding is er kans op lagere waterdruk. Ook kan er even troebel water uit de kraan komen.

De bruine kleur komt door wervelende ijzerdeeltjes en is niet schadelijk voor uw gezondheid. Wel kan het vlekken in uw wasgoed veroorzaken. Controleer daarom de kleur van het water voor u de wasmachine aanzet

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.