Werk aan de waterleiding in Emmen

Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) start op maandag 2 maart met het vervangen de waterleiding in Duindoorn, Boksdoorn en een gedeelte van de Wolfsbergenweg te Emmen. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de klus half mei afgerond. De werkzaamheden kunnen mogelijk hinder voor verkeer en omwonenden veroorzaken. Vanzelfsprekend proberen we de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie
De bewoners ontvangen vooraf een informatiebrief. Tijdens de werkzaamheden zal WMD de levering van water een aantal momenten onderbreken. Klanten ontvangen hierover tijdig bericht. Bij de servicebussen zijn gratis flessen drinkwater beschikbaar.

Watertoevoer
Tijdens de werkzaamheden is er kans op lagere waterdruk. Ook kan er even troebel water uit de kraan komen. Dit wordt veroorzaakt door ijzerdeeltjes die in het water bewegen door een veranderende stroomrichting. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid. Wel kan het vlekken in wasgoed veroorzaken. Controleer daarom de kleur van het water voor gebruik van de wasmachine.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.