Werk aan de waterleiding

Binnenkort start WMD met de vervanging van de waterleiding in Zuidlaren. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, verwachten wij minder drukklachten tijdens de warme zomermaanden.

Waar en wanneer?

Aannemer Alsema gaat aan de slag aan de Berkenweg en de Verlengde Stationsweg tussen huisnummer 52 en 58. Tijdens het werk zijn de woningen tijdelijk minder goed bereikbaar. We verwachten dat de werkzaamheden in de week van 10 mei zijn afgerond.

We begrijpen dat, juist nu veel mensen thuiswerken, de werkzaamheden kunnen leiden tot overlast. We doen ons best om de hinder zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

  • Tijdens de werkzaamheden onderbreekt WMD op een aantal momenten de waterlevering. Klanten ontvangen altijd vooraf bericht. Bij de servicebus is een voorraad vijfliterflessen beschikbaar.
  • Ook is het mogelijk dat het water soms bruin van kleur is. Dit komt door wervelende ijzerdeeltjes en is niet schadelijk voor de gezondheid. Wel kan het vlekken in je wasgoed veroorzaken. Controleer daarom de kleur van het water voordat je de wasmachine aanzet.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.