Werk aan de waterleiding

WMD Drinkwater vernieuwt 500 meter waterleiding in Ruinerwold. Het vervangen van de hoofdleiding aan burgemeester Bosmaweg is noodzakelijk om het netwerk betrouwbaar en veilig te houden. Aannemer Bam start deze week met de werkzaamheden.

Corona en Drents drinkwater

Uiteraard nemen we alle voorzorgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Informatie

Het werk duurt ongeveer 2 maanden. Het kan dan voorkomen dat een klant één of meerdere keren geen water heeft. Klanten ontvangen altijd 3 dagen voor de onderbreking een kaart in de brievenbus.

Op deze kaart staan de datum en het tijdstip waarop er tijdelijk geen drinkwater beschikbaar is. Er is dan maximaal 2 uur geen water uit de kraan. We bezorgen 2 vijfliterflessen drinkwater bij de voordeur. Zo kunt u toch uw handen wassen.

Drents drinkwater

We besteden veel zorg aan ons leidingnet. Juist in deze bijzondere tijd is voldoende drinkwater enorm belangrijk. Sommige werkzaamheden zijn noodzakelijk om betrouwbaar drinkwater te kunnen blijven garanderen. Daarom blijven we doorwerken aan het leidingnet.

Wij begrijpen dat, juist nu veel mensen thuiswerken, de werkzaamheden kunnen leiden tot overlast. We doen ons best om de hinder zo beperkt mogelijk te houden.

 

Als er even geen water is

Als er even geen water is

Bezorgen we 2 flessen water per adres

Bezorgen we 2 flessen water per adres

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.