0592 854 550

Werk aan de leidingen

Drinkwaterbedrijf WMD en Enexis netbeheer vervangen bijna 2 kilometer water- en hoofdleidingen gas aan de Kampstukkenweg, de Brink en de Norgerweg in Yde De Punt. De leidingen zijn toe aan vervanging om het netwerk betrouwbaar en veilig te houden.

Samenwerken

Het werk duurt tot december en veroorzaakt mogelijk hinder voor omwonenden en verkeer. We proberen de overlast tot een minimum te beperken, door zoveel mogelijk tegelijk de werkzaamheden uit te voeren. Het werk is uitbesteed aan aannemer BAM.

Tijdens de werkzaamheden zal WMD de levering van water een aantal momenten onderbreken. Klanten ontvangen altijd tijdig schriftelijk bericht. Bij de servicebussen zijn dan gratis vijfliterflessen drinkwater beschikbaar.

Informatie

De aannemer start aan de Kampstukkenweg. Daarna volgen de Brink en de Norgerweg. Om de bomen aan de Brink te beschermen boren we de leidingen onder de grond door. Gestuurd boren levert ook minder overlast op omdat we geen sleuven hoeven te graven.

Langs de Norgerweg is de ruimte beperkt. Daarom vervangen we de leiding deel voor deel. Daardoor kan een woning enige tijd niet bereikbaar zijn met auto, maar wel per fiets en te voet. We informeren de bewoners altijd vooraf.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.