Ons Water

Op 29 juni lanceerden we de regionale campagne ‘Ons Water’ voor Groningen en Drenthe tijdens de Week van de Drentsche Aa. Tijdens de openingshandeling drukten¬†bestuurders op een rode knop waarmee een film werd gestart.

Waterbewust
Met onswater.nl willen we Nederland bewust maken van het feit dat schoon, veilig en voldoende water niet vanzelfsprekend is. We zullen de komende jaren meer moeten doen en meer moeten investeren om Nederland te beschermen tegen water. Maar ook om te blijven genieten van water en om onze watervoorraad op orde te houden.

Ons Water
Hoe wordt ons drinkwater gezuiverd? Hoe hard is uw water? Hoe hoog ligt uw huis boven of onder NAP? Op onswater.nl vindt u het antwoord op deze vragen en informatie over projecten in uw buurt waar aan schoon en veilig water wordt gewerkt. Er komen steeds nieuwe projecten, tips, belevenissen en waterverhalen bij. Kijk dus regelmatig eens  op onswater.nl.

Wie doen mee aan ‘Ons Water’?
‘Ons Water’ is een samenwerking van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, de waterschappen, provincies, gemeenten en drinkwaterbedrijven.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.