0592 854 550

Klantenpanel

Op vrijdag 20 maart organiseren we de eerste bijeenkomst van ons klantenpanel in de nieuwe samenstelling. WMD heeft via een oproepje in onze nieuwsbrief de geschikte kandidaten gevonden. Daarmee is de wervingsactie geslaagd. Met deze vaste groep van 10 enthousiaste klanten wordt een aantal keer per jaar kritisch naar onze dienstverlening gekeken. Na 20 maart stellen de nieuwe leden zich voor op onze website. Bekijk de agenda.

WMD, Wildlands en de Waterfabriek
De eerste bijeenkomst staat in het teken van kennismaken tijdens een bezoek aan de bouw van Wildlands Adventure Zoo op de Es in Emmen, het grondwaterbeschermingsgebied van WMD. Wildlands krijgt een duurzaam watersysteem waarmee het park jaarlijks miljoenen liters drinkwater bespaart. Warmte en koude uit grondwater, dat wordt gewonnen voor drinkwaterproductie, wordt gebruikt als duurzame energiebron. Een laag- een en hoog temperatuur warmtenet zorgt voor een CO2-neutraal dierenpark.

Zijn er onderwerpen die u graag door het klantenpanel besproken wilt hebben? Of heeft u een vraag voor het klantenpanel? Stuur dan een e-mail naar klantenpanel@wmd.nl of stuur uw vraag per brief naar postbus 18, 9400 AA Assen o .v.v. Klantenpanel WMD.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.