Drents drinkwater tijdens Cascaderun

Zondag 15 april 2018 is het weer zover: de Cascaderun! Lekker sporten, een mooie tijd neerzetten, plezier met collega’s, vrienden of familie. Een gezonde, frisse dorstlesser kan hier niet bij ontbreken. Daarom biedt WMD alle lopers heerlijk Drents drinkwater aan.

Het grootste hardloopevenement van Drenthe is populair. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer ruim 8.500 lopers, inclusief 1.500 Unicef kinderloop deelnemers, en 30.000 toeschouwers.

Het parcours van de 10 Engelse Mijlen is gecertificeerd door de Atletiekunie. De route is volledig verhard. De wegen zijn tijdens de loop afgesloten voor het verkeer. Onderweg moedigen enthousiaste bands en dj’s de duizenden deelnemers aan en krijgen de hardlopers bekers water en verkoelende sponzen.

Voldoende drinken

Elk jaar kiest WMD een aantal sportieve evenementen waar we lekker en fris Drents drinkwater beschikbaar stellen. Op deze manier bieden we en sporters en bezoekers de mogelijkheid te genieten van vers water uit de kraan.

Voldoende drinken is de eerste voorwaarde voor goede prestaties, zeker als je intensief sport. Om al het verloren vocht aan te vullen, heb je anderhalf maal zo veel vocht nodig, als dat je bent verloren door te zweten. Zorg dat je voor de wedstrijd voldoende hebt gedronken.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.