0592 854 550

De tap is open in Nieuwlande

Op maandag 9 september is het watertappunt bij het MFC De Opsteker in Nieuwlande feestelijk geopend. Wethouder Erwin Slomp, Jan Hulsegge van Treant Zorggroep en Geertje Enting van WMD lieten samen met een aantal leerlingen van basisschool De Hoeksteen en De Driesprong het water stromen.

Het water stroomt

De WMD Watertap is aangeboden door Treant Zorggroep. Coassistenten van Treant Zorggroep hadden in 2018 tijdens een Benefietavond ruim € 20.000, – opgehaald voor Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG).

Dit bedrag is verdeeld onder JOGG Emmen en JOGG Hoogeveen met als doel om watertappunten in beide gemeenten te realiseren. De gemeente Hoogeveen is dan ook erg blij met deze bijdrage van Treant Zorggroep.

WMD Watertap

De WMD watertap is speciaal ingericht voor het vullen van bidons en flesjes met Drents drinkwater. Water is het gezonde alternatief voor frisdrank. Daar komt bij dat het tappunt duurzaam is: het stimuleert het hergebruik van flesjes.

WMD biedt de watertap aan tegen kostprijs. WMD maakt het plaatsen van een tappunt aantrekkelijk door het sponsoren van de aansluiting op de waterleiding.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.