0592 854 550

Afspraakherinnering

Wij vervangen uw watermeter eens per 10 á 15 jaar. U krijgt altijd vooraf bericht. En komt het tijdstip niet goed uit? Dan kunt u altijd de afspraak verzetten. Wij helpen klanten graag herinneren aan hun afspraken.

Hoe vervelend is het om een afspraak te vergeten. Een geheugensteuntje biedt uitkomst. Wij sturen daarom een herinnering aan de afspraak.

Wij sturen een sms'je

Iedereen die een mobiel telefoonnummer bij ons heeft opgegeven krijgt een dag voor de afspraak een berichtje. Een sms’je met de datum en het tijdstip waarop wij de watermeter komen vervangen.

Misschien kent u de afspraakherinnering al, veel ziekenhuizen werken ermee. Uit ervaring blijkt dat patiënten het een prettige service vinden. Het leidt tot minder vergeten afspraken. De sms kan iemand ook helpen inzien dat de afspraak misschien verzet moet worden.

Watermeter vervangen

Elke keer als u de kraan opendraait, gaat de watermeter lopen. De meter houdt bij hoeveel water u gebruikt. Dat moet natuurlijk goed zijn. U betaalt dan voor het water dat u werkelijk gebruikt. Daarom vervangt WMD regelmatig en gratis de watermeter.

Onze monteurs hebben een legitimatiebewijs. Vraag ernaar.

Wenst u geen sms te ontvangen? Bel dan onze klantenservice tijdens kantooruren T 0592 – 854 300.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.