Douchedeuntjes

Met onze douchedeuntjes wordt water besparen leuk! En het werkt heel simpel: draai uw favoriete nummer, spring onder het water en zet de knop uit wanneer het liedje is afgelopen. Niet alleen leuk voor kinderen, voor alle leeftijden een handig en simpel trucje om de douchetijd in te korten. Een gemiddelde douche kost 50 tot 70 liter drinkwater per keer. Met een douchedeuntje bespaart u dus flink wat water en energie.

De leukste waterhits op een rij

Inspiratie voor leuke muziek nodig? Wij hebben 3 Spotify afspeellijsten startklaar staan. Kies uit kinderliedjes, hits van vroeger of ga voor de populairste nummers van de afgelopen 10 jaar. Alle nummers in de lijst hebben natuurlijk een link met water. Zoek een lekker deuntje uit en probeer binnen de tijd helemaal klaar te zijn.

Muziek in de badkamer

Muziek afspelen in de badkamer gaat het makkelijkst via de smartphone. Bijna iedereen heeft er een en via Youtube of Spotify is muziek afspelen volledig gratis. Leg de smartphone natuurlijk wel op een veilige (en droge) plek neer. Behoefte aan meer volume? Dan biedt een draagbare radio, cd-speler of bluetooth speaker uitkomst.

WMD Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.